Gerichte campagne om KNV in diskrediet te brengen

 

 

 

 

Kortenberg, 28 september 2018

Als mede-oprichter, voormalig gemeenteraadslid en lijstduwer van KNV, met een langjarige ervaring in de Kortenbergse politiek wil ik u graag het volgende vertellen over onze lijsttrekker.

Marinus van Greuningen woont al sinds 1984, dus 34 jaar in België. De eerste jaren in Overijse en sinds 1994 in Kortenberg. Al in Overijse was Marinus actief in de gemeentepolitiek en ook lid van de ouderraad van de gemeentelijke basisschool in Overijse.

In de 24 jaar dat Marinus van Greuningen in Kortenberg woont was hij al actief in de lokale politiek.

Vele jaren was hij lid van de ouderraad van de gemeentelijke basisschool De Regenboog, waarvan enkele jaren als voorzitter. De organisatie van het zeer populaire Halloweenfeest van de Regenboog stamt uit deze periode.

Marinus was ook enkele seizoenen trainer van een duiveltjesteam bij SP Kortenberg. Van dit team spelen er nu enkele in het eerste team.

Verder is hij in al deze jaren lid geweest van verschillende raden en commissies, waaronder de beheerraad van Colomba, de GAMV en de Schoolraad. Tevens was hij bestuurslid van de rope-skipping Jump-Up tijdens de start up.

Anja en Sammy, de kinderen van Marinus hebben in Kortenberg op De Regenboog de lagere school doorlopen en waren lid van verschillende sportclubs en de lokale jeugdbeweging.

Al sinds lange jaren ken ik Marinus als iemand die de Kortenbergse politiek door en door kent, met een perfect politiek inzicht en zeker niet bang is om zijn mening te geven. Dit tot wanhoop van enkele Kortenbergse politici.

Vanwege zijn politiek inzicht en kennis van de Kortenbergse politiek, heeft de KNV fractie Marinus van Greuningen unaniem aangewezen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben ervan overtuigd dat KNV in de huidige samenstelling een garantie is voor een transparante en duidelijke politiek voor de komende zes jaar.

Bert Sommereyns

Mede-oprichter KNV, voormalig gemeenteraadslid en lijstduwer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *