Wist je dat – fietsroutes

De beloofde fietsroutes, zoals tussen Vrebos en het centrum van Everberg er nog steeds niet zijn…

In haar Beleidsplan 2013-2013 beloofde het gemeentebestuur nochtans om om fietsroutes aan te leggen die een verbinding maken met bepaalde woonwijken en het centrum, zoals bv. de noodzakelijke fietsverbinding tussen Vrebos en Everberg-centrum. Ook zou het bestuur de Stationstraat veiliger maken door langzamer verkeer. Tot op vandaag werden dit niet gerealiseerd.

KNV vindt dat de aanleg van nieuwe fietspaden en verbetering een prioriteit is, om de inwoners te sensibiliseren vaker de wagen thuis te laten. Een aangenaam fietsnetwerk moet alle wijken van Groot Kortenberg met het centrum te verbinden. Veel fietspaden hebben meer verlichting nodig, moeten veiliger gemaakt worden en in de winter onderhouden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *